4.2.16

Goes


Goes (Zeeland)
Zee-Vruchtenroute

Start : het station in Goes
Afstand : 53 km
Bewegwijzering : Knooppunten Zeeland
GPS : Lijnbaan Goes Zeeland

DE ROUTE :

44-45-49-48-51-59-56-55-57-58-64-62-63-99-86-87-85-88-84-82-83-70-79-46-47-44

Op de route :

Helemaal in het zuiden van Nederland gelegen, maar echt de moeite waard om als fietsliefhebber heen te gaan, de provincie Zeeland. Uniek natuurschoon om doorheen te fietsen in combinatie met de vriendelijke uitstraling van mensen. De beste ingrediƫnten voor een geweldige fietsvakantie, of die nu drie dagen duurt of twee weken, u hoeft zich in Zeeland geen moment te vervelen. Om u een zetje in de goede richting te geven zijn onderstaande tips speciaal voor u samengesteld. Na het lezen van deze tips weet u wat u kunt verwachten als u door de provincie Zeeland gaat fietsen. Alhoewel u ook nog wel eens voor aangename verrassingen kan komen te staan in Zeeland.
Langs deze route vind U volop horecagelegenheden.

--Zeeland
Als u naar Zeeland onderweg bent gaat het vakantiegevoel al kriebelen. Het is net alsof u naar het buitenland op vakantie gaat, een prettig gevoel dus. Vrijheid, rust en ruimte dat zijn de sleutelwoorden die het fietsen door Zeeland voor u tot een onvergetelijke ervaring gaan maken. Zeeland is een provincie die dan ook zeer geschikt is voor de fietsers die een combinatie willen hebben van al het moois.

--De Zeevruchtenroute
De Zeevruchtenroute kent een lengte van maar liefst 55 kilometer. U vertrekt bij deze tocht vanaf het station in Goes en u volbrengt uw fietstocht eveneens op station Goes. U fietst langs de Oosterschelde en doet de plaatsen Yerseke en Wemeldinge aan. Dit natuurgebied is een genot om mee kennis te maken. Van zeevruchten tot zeldzame vogels en van de Zeelandbrug tot de Oosterschelde dam.

--Fietsroutenetwerk

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het fietsroutenetwerk in Zeeland. Dit netwerk is speciaal voor fietsers en geeft hen de mogelijkheid om zelf een fietsroute samen te stellen met behulp van de knooppunten. Zo kunnen fietsers zelf de lengte van hun tocht bepalen. U fietst gewoon van knooppunt naar knooppunt. Met behulp van kaarten die verder informatie geven over het gebied kunt u zo het bekijken van bezienswaardigheden in de planning verwerken. U kunt natuurlijk ook altijd besluiten om gewoon de ouderwetse fietskaart ter hand te nemen en uw eigen weg bepalen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten